Som navnet antyder handler vi med bøger i Bogcentralen og det har vi gjort meget længe, eller nærmere i mere end 55 år. Det hele startede rent faktisk med en kasse bøger, som nu har udviklet sig til et stort varieret udvalg indenfor bøger og blade.

Hos Bogcentralen har vi bøger og blade til alle aldersgrupper. Til de allermindste har vi børnebøger, bøger fra Disney og Pixi-bøger. Derudover har vi et stort udvalg af tegneserier, hvor især Anders And og Basserne er en stor del af udvalget, men også en masse andre tegneserier. Udover blade har vi også klassiske tegneseriehæfter med Tintin, Lucky Luke, Asterix og mange flere, samt et stort udvalg af Jumbobøger. Priserne varierer meget, men eksempelvis kan Anders blade fås ned til kun 3 kr. stykket.

Kan du godt lide at læse en god roman? Så er det heldigt, at vi har hylderne fulde. Vi har bøger med mange af de mest kendte forfattere i vores store udvalg. Derudover har vi også mange forskellige slags til både mænd, kvinder og unge. Heriblandt ugeblade, lægeromaner, romanbøger, herremagasiner og magasiner til kvinder.

Kort sagt kan du få mange timers god underholdning. Kig ind og se vores store udvalg af læsestof eller kontakt os på 75-613633 og hør mere.