Det startede med en kasse bøger i slutningen af 60’erne, men siden er meget sket og Bogcentralen har udviklet sig til en moderne forretning med alle former for underholdning til hele familien. Bogcentralen drives til daglig af Jørgen Brun Hansen, der har drevet butikken i mere end 39 år. Derudover består medarbejderstaben af et par unge medhjælpere.

Baseret på ovenstående erfaring tillader vi at kalde os specialister indenfor bytning. Bogcentralen bygger nemlig på det klassiske bytteprincip, hvor du kan ombytte dine varer til andre varer i forretningen, men du kan naturligvis også købe alle varer kontant. Hos Bogcentralen kan vi tilbyde et meget bredt udvalg af underholdning indenfor spil, film og læsestof og det til fornuftige priser. De billige priser skyldes, at langt de fleste varer er brugte, men altid i fin kvalitet og altid med garanti.

Vi går meget op i at give vores kunder en fair behandling og sætter en ære i at sørge for, at du som kunde føler dig godt behandlet. Så kig ind til Bogcentralen og gør en god handel i dag.

HorsensNuværende og tidligere medarbejdere 2008

Yderligere læsning:

Artikel fra Horsens posten, Februar 2011 – læs den her.

Bogcentralen som den så ud i 1980. Se billede